A NetAcademia Oktatóközpont a Microsoft mérnöktovábbképzés és az IT-biztonság területén hazánk egyik vezető informatikai felnőttoktatási intézménye. Az informatikai tréningpiac speciális mérnökképző terepén 1999 óta jelen van. Fő tevékenysége az oktatás, a nemzetközi vizsgáztatás, az informatikai szaktanácsadás.

Minőségpolitika

Célkitűzésünk, hogy partnereinket az üzleti folyamatok terén a nagyrendelkezésreállású informatikai rendszerek segítségével, a szakembereik magas szintű képzésével, biztonságos működéshez – és ez által - versenyelőnyhöz juttassuk.

Filozófia, módszertan
Az informatikai mérnöktovábbképzés terén elért kiváló eredményeinket az oktatóközpontnál kidolgozott, és a tanfolyamok megtartása során következetesen betartott egyedi módszertanunk segíti elő. Ennek lényege, hogy minden hallgató számára reprodukálható tudást szeretnénk átadni. Ennek titka az elmélet és gyakorlat helyes arányában rejlik. Mérnöktovábbképző és fejlesztői tanfolyamaink gyakorlatorientáltsága ahhoz hasonló, mint ha a tantermi csoport egy team részeként valójában dolgozna egy projekten.

Oktatási módszertanunknak hála többször nyertünk jelentős presztízzsel járó díjakat. 2010-ben Microsoft Partner of the year, míg 2009-től napjainkig minden évben zsinórban EC-Council Circle of Excellence díjat kapunk. Online oktatásunk 2008-ban IT Business Leadership Award díjban részesült.

Online oktatás
Oktatóközpontunk egyik erőssége az online oktatás területén végzett úttörő tevékenység, amelyet saját fejlesztésű oktatási keretrendszerünkkel végzünk. Ennek használata lehetővé teszi, hogy videóra rögzítsük az egész tanfolyamot, amely óriási segítséget nyújt a hallgatóknak az ismeretek rögzítésében.

Oktatók
A NetAcademia Oktatóközpontban olyan oktatógárda tartja a tanfolyamokat, amelynek minden tagja saját szakterületének kiváló képviselője, amelyet az adott témakör nemzetközi vizsgái is igazolnak. Oktatóközpontunk rendelkezik Magyarországon a legtöbb Microsoft Most Valuable Professional (MVP) címmel rendelkező oktatóval, emellett tanáraink az összes létező szakvizsgával rendelkeznek: MCT, MCSE, MCSD, CEH, CISSP, LPT, ITIL stb. Az oktatók listája, képesítéseik, önéletrajzuk itt tekinthető meg.

Munkatársak
Az oktatóközpont további munkatársai:

Ügyfélszolgálat:

Telefonon: Minden hétköznap 13:00-15:00

Személyesen: Hétfő-péntek: 8:30-17:00

Elérhetőség: iroda@netacademia.net


További szolgáltatásaink

Terembérlés
Céges oktatások, rendezvények részére tantermeink kibérelhetőek. Jelenleg 5 berendezett tanteremmel rendelkezünk. Minden terem légkondicionált, projektorral és tanulónként egy számítógéppel felszerelt. A tantermi férőhelyek száma változó: 8-16 fő/terem.

A terembérlés irányára: 70.000 Ft/nap+Áfa

Vizsgáztatás
Nemzetközi vizsgaközpontunkban számos gyártó (Microsoft, Exin, EC-Council, stb.) vizsgája elérhető. A részletekről itt olvashat >>> 

Szaktanácsadás
Bármely oktatott témakörben vállalunk szaktanácsadást a szabad kapacitások függvényében. Szaktanácsadás irányára: 25.000 Ft/óra+Áfa. Kérjen árajánlatot a témakör  megjelölésével a központi emailcímünkön: iroda(kukac)netacademia.net!

Angol nyelvű képzések
Ethical Hacking témában angol nyelven tartunk online képzéseket, melyek a http://www.ethicalhacking.hu oldalon érhetők el.

Céginformáció:

NetAcademia Oktatóközpont Kft.
Adószám: 13702355-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-868776
Bankszámlaszám:11707024-20459949-0000000
IBAN szám: HU86-11707024-20459949-00000000
SWIFT kód: OTPV-HU-HB
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00689-2011  

A tanfolyamaink ütemezése:
Az oktatásainkat hétköznap 9 és 16 óra között tartjuk egyórás ebédszünettel 12 és 13 óra között.

A tanfolyamok, vizsgák helyszíne: 
NetAcademia Oktatóközpont (OTC Irodaház)
1075 Budapest, Wesselényi utca 16. (főbejárat)
Itt megtekintheti képekben is, hogyan juthat el hozzánk a főbejárattól...

(A Blaha Lujza tértől és az Astoriától 10 percnyire vagyunk.)

Általános szerződési feltételek:

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat: http://www.netacademia.hu/aszf


Étkezés:
Az irodaházban étterem működik (Erzsébet-utalványt, SZÉP kártyát elfogadnak), ezen kívül a környéken több étterem és büfé is található. A tanfolyam alatt kávét, teát, hűtött vizet biztosítunk a hallgatóknak.


Parkolás:
Az irodaházban a parkolást sajnos nem tudjuk megoldani. Az épület előtt 400 Ft/óra a parkolási díj. Legközelebbi parkolóudvarok: Dob u. 36 és Dob u. 37. (~2800 Ft/nap)


Google térkép