Naprakész és versenyképes IT-tudást szeretnél? Akkor neked hoztuk létre az IT Factoryt
Az IT Factory-t a NetAcademia Oktatóközpont indította útjára 2008 őszén. Megvalósításához a következő feltevés vezetett: " Mi lenne, ha csinálnánk valahogy egy olyan informatikaoktatást, amin keresztül akár magánszemélyek, kisebb cégek dolgozói, sőt, vidéken élők is könnyen tovább tudják magukat képezni!?”

 

2 IT-st ismerünk. 

Az egyik IT-s elvégez egy főiskolát, egyetemet vagy egyéb képzést, majd bekerül egy céghez, és hosszú évtizedeken át ugyanabban a munkakörben dolgozik. 

A másik IT-s minden konferenciára elmegy, folyamatosan a szakma legjobb kiadványait olvassa és legalább évente egyszer részt vesz egy továbbképzésen. Ha megjelenik egy új technológia, akkor az elsők között tanulja meg. Eredeti képzésére tucatnyi specializációt épített az évek során. Tudása naprakész és nagyon értékes, és ez meglátszik a folyamatosan emelkedő fizetésén és a lehetőségein is. Indíthat vállalkozást, mert biztos abban, hogy tudása a piacon is megállja a helyét. 

Az ilyen tudás felszabadít. 

És ilyen ambiciózus, folyamatosan tanulni akaró IT-seknek hoztuk létre az IT Factoryt. 

Álmodd meg a legnagyobbat – és nálunk megtalálod azt a tanfolyamot, melyet ugródeszkaként használhatsz. 

 

Informatikai képzések on- és offline 

Olyan informatikaoktatást terveztünk, melyeket magánszemélyek, kisebb cégek és vidéken élők is igénybe tudnak venni. Az árazásunk kedvező, a tanfolyamokat pedig online is követheted. 

Valljuk, hogy a tudásnak nem lehet sem anyagi, sem térbeli akadálya. Összeköt minket a technológia. 

 

Az IT Factory képzések főbb előnyei:  

Kedvező ár – Az IT Factory képzései népszerűek, így a sok-sok hallgató miatt egyre kedvezőbb és kedvezőbb árakat tudunk adni neked.  

Minőségi oktatás naprakész tematikával – A képzéseket a NetAcademia profi oktatói tartják, akik szakterületükön kiváló szakemberek, emellett pedig rutinos előadók. A képzések tematikáját sok éves szakmai tapasztalatunkkal állítjuk össze, de mindig az informatika legfrissebb technológiáit oktatjuk. 

Online is követhető – Teljesértékű képzést kapsz akkor is, ha online követed az órákat. Tudatosan építettük fel így az oktatást, mert tudjuk, hogy az ország másik végéből (vagy épp külföldről) bejárni az órákra nagyon körülményes lenne. A tanulás mellett valószínűleg dolgozol és családod is van, ráadásul az utazás nem ingyenes. Ezért az online órákkal elérhetőbbé tettük az oktatást. 

Munkaidőn túli képzések – Az órákat munkaidőn túl tartjuk, hogy a mindennapi munkádat ne zavarja a továbbképzésed. Szerintünk az a jó tanfolyam, amihez nem kell a munkádat félbehagynod, mert a jó időpontok miatt könnyedén részt vehetsz rajta a munka mellett is. 

Az előadásokat bármennyiszer visszanézheted Tanulni szeretnél, ahhoz pedig egy-egy órát többször vissza kell nézni. Ezt külön díj nélkül megteheted, mert minden órát rögzítünk, óra után pedig kapsz hozzáférést a felvételhez. Akkor is visszanézheted az órát, ha az élő órán épp nem vettél részt, így nem fogsz lemaradni. 

Gyakorlatorientált órák Az elmélet is fontos, de elméleti tudásra nem adnak kenyeret a boltban. Minden órán egy-egy feladat megoldásával mutatjuk be az adott témát, és a virtuális gépeden az oktatóval együtt oldhatod meg a feladatokat. 

 
 
Milyen az online óra? 

Úgy építettük fel informatikai tanfolyamainkat, hogy az online képzés a helyszíni részvétellel egyenértékű legyen. Minden tanfolyamunkat elvégezheted úgy, hogy fizikailag egyszer sem tetted be lábad a tantermünkbe. 

 

Tudnivalók a tanfolyamokról 

Egy képzést csak egyszer indítunk el 

Minden képzés egyszeri. Ha egy téma felkelti az érdeklődésedet, akkor mindenképp jelentkezz rá. 

Ha egy-egy területen sok újdonság jelenik meg, akkor a tanfolyam frissített verzióját is meghirdetjük (lépést tartunk a változásokkal), de gyakori, hogy két azonos témájú képzés között 2-3 év is eltelik. 

 
 
A helyszíni részvétel és online tanfolyam ára azonos 

A 2 részvételi mód egyenértékű. Ugyanúgy kérdezhetsz az oktatótól, ugyanúgy megkapod az óra felvételét és ugyanúgy dolgozhatsz a virtuális gépen. 

A beosztásod, lakhelyed, kényelmed szerint dönts, hogy hogyan szeretnéd követni a tanfolyamokat. 

 

A helyszíni részvétel férőhelyei limitáltak 

Nem fér be 200 ember egy tanterembe. A helyeket a jelentkezés sorrendje dönti el. 

Az online részvételen nincs limit. 

 

A tantermi képzés helyszíne: 

NetAcademia Oktatóközpont 
1075 Budapest, Wesselényi u. 16., B. ép., 2. em. 
 

Magánszemélyek kedvezményt kapnak! 

Ezzel nem a cégeket büntetjük, hanem a magánszemélyeknek segítünk, mert magánszemélyként saját zsebből fizeted a képzést. (Nem a céges részvétel árát növeltük, hanem a magánszemélyes képzés árát csökkentettük.) 

 

Tedd olcsóbbá a tanfolyamodat! 

Az alapból kedvező képzési árakat még tovább csökkentheted az alábbiakkal. 

  1. Ha korábban már részt vettél IT Factory-s képzésen, akkor örökre kiérdemelted a 10% kedvezményt, amit a rendszer jelentkezésedkor automatikusan kalkulál. Egy tanfolyam után minden további képzés 10%-kal olcsóbb. 

  1. Ha egyszerre ketten vagy többen jelentkeztek, akkor 20% kedvezményt kaptok. Még az sem feltétel, hogy ugyanarra a tanfolyamra jelentkezzetek. Szólj kollégáidnak és haverjaidnak, majd jelentkezéskor írd be társa(i)d nevét az Ikerjelentkezés mezőbe... és máris 20%-kal kedvezményesebb a tanfolyam mindegyikőtöknek. 

  1. Ha egyszerre 2 (vagy több) képzésre jelentkezel új hallgatóként, akkor Te egy úgynevezett „öniker” vagy. Ebben az esetben az Ikerjelentkezés rovatba írd be a másik képzésed nevét. Így 10% kedvezményt kapsz mindegyik tanfolyamodra. 

A kedezményeidre figyelj és jelentkezéskor az „Ikerjelentkezés” mezőt töltsd ki. Egyszerre csak egyfajta kedvezményt vehetsz igénybe. 

 
A fizetés módja 

Jelentkezésed után kapsz e-mailben egy díjbekérőt. Ez tartalmazni fog minden fontos információt: az átutalandó összeget, a számlaszámot és a fizetési határidőt. 

Számlát fizetés után kapsz, és postán megkapod a jelentkezéskor megadott címedre. 

Ha egyedi kérésed van a fizetéssel vagy a számlázással kapcsolatban, akkor jelentkezésedkor a „Mejegyzés” rovatba írd be, vagy keress valamely elérhetőségünkön. Rugalmasak vagyunk. 

 
A tanfolyamok nyelve 

Az oktatóink magyarok, a felhasznált informatikai eszközök angol nyelvűek. A tanfolyamok sikeres elvégzéséhez nem kell „igazi” angoltudás: elégséges, ha az olvasott angol szöveget megérted. 

 
 
A részvétel előfeltétele 

Képzéseink nyitottak: ha úgy érzed, hogy az adott téma neked szól és érdekel, akkor jelentkezz rá. 

Nincs korhatár. Nem számít, hogy 14 éves vagy 60 éves vagy, mert a tudás mindenkié. 

Nincsenek belépőtesztek. Felnőttként kezelünk és számítunk arra, hogy ha egy tanfolyamra jelentkezel, akkor van annyi előismereted, hogy az órát követni tudd. Minden tanfolyamnál jelezzük az ideális előismereteket, de ez csak javaslat. Ha egyszerűen csak érdekel egy téma, jelentkezz nyugodtan akkor is, ha teljesen kezdő vagy. 

 
 
Technikai igény 

Ha online követnéd az előadást, akkor legalább 1 Mbites internetkapcsolatod legyen, és számítógépedben legyen hangkártya. Ha a képzés technikai igénye ennél magasabb, azt külön jelezzük az adott képzés oldalán. 

Az órák a virtuális gép telepítésével kezdődnek (a szoftver ingyen letölthető), és lépésről lépésre segítünk beállítani neked. 

 
Jelentkezés külföldről 

Természetesen külföldről is jelentkezhetsz, a képzések díját pedig a forint mellett euróban vagy dollárban is fizetheted. Ha nem forintban fizetnél, azt jelezd jelentkezéskor (könnyíti a számlakiállítást). 

 
 
Értesülj legfrissebb képzéseinkről! 

Ha szeretnél elsők között értesülni a legújabb IT Factory képzésekről, akkor iratkozz fel az IT Factory-értesítőre. 

 

IT Factory-soknak 

Ha már legalább egy IT Factory képzésen részt vettél, akkor onnantól IT Factory-s vagy a szemünkben és a következő előnyöket kapod: 

A célunk az, hogy érdemes legyen velünk tanulnod! 

 

„Szimpatikusak vagytok, kipróbálnék egy képzést!” 

Böngészd át tanfolyamlistánkat, nézd meg a leírásokat és válaszd ki azt a tanfolyamot, amely legjobban érdekel. 

Bőséges képzésválasztékunkból biztosan megtalálod azt a területet, amellyel már régóta szemezgetsz. 

 

Gyakran ismételt kérdések 

Tudok-e kérdezni előadás közben az oktatótól, ha online végzem a képzést? 

Igen. Az előadások alatt él egy chat, ahol kérdezhetsz az oktatótól is és a többi hallgatótól is. Részünkről egy chatmester követi a chatet, és válaszol a kérdésekre, technikai jellegű problémákra. Ha olyan kérdés van, ami több hallgatót is érinthet, azt továbbítja az oktató részére, aki élőben megválaszolja mindenkinek. 

Mi van, ha videók alapján végzem a képzést, de valahol megakadok, vagy valamit nagyon nem értek? Tudok valakitől kérdezni? 

Igen. Ilyenkor nyugodtan keress meg minket és segítünk: info kukac itfactory pont hu 

Kérdés ne maradjon benned, mert tanárvér csörgedezik ereinkben és csak úgy tudunk nyugodtan aludni, ha mindenkinek átadtuk a tananyagot. 
 
Felkészítenek vizsgára a képzések? 

Nem. A képzések célja az, hogy minél több gyakorlati ismeretet átadjunk neked. A tematika összeállításánál az az elsődleges, hogy a téma és az átadott tudás a mindennapi munkádban hasznos legyen. Ez általában nem esik egybe a vizsgák követelményeivel (vagy sokszor nem is tartozik vizsga az adott témához). Ha esetleg egy képzés részben vagy teljesen felkészít egy adott vizsgára, azt a tanfolyam leírásánál jelezzük. 
 
Tényleg egyenértékű az online oktatás és a tantermes? 

Bizony. És ezt nem mi mondjuk, hanem a hallgatóink. Tény, hogy szünetekben az online hallgatók nem a mi kávénkat isszák :), de a képzés többi részében nincs érdemi különbség, és tudatosan építettük fel így a tanfolyamokat. 

Tudjuk, hogy (például) Szegedről valószínűleg nem szeretnél minden héten Budapestre utazni azért, hogy az órákon részt vehess. A felépítésnek köszönhetően az online képzés nem „lebutított” verzió, hanem teljesértékű, és a kényelmed vagy épp a munkaidőd alapján dönthetsz, hogy hogyan szeretnél részt venni. 
 
A képzés videóit meddig tudom megnézni a képzést követően? 

A videók az előadást követően rögtön kikerülnek, és kb. 2 évig fenn maradnak. Nem kell sietned a letöltéssel.  
 
Mi van, ha lemaradok egy élő előadásról, vagy egy részéről? 

Be tudod pótolni videóról (az előadás után rögtön letölthető). Ha kérdésed lenne, megkérdezheted az oktatótól. 
 
Nem tudom eldönteni, hogy nekem való-e egy adott képzés. Tudnátok segíteni? 

Örömmel! Ha bizonytalan és tanácstalan lennél, esetleg több információra van szükséged, nyugodtan keress minket és segítünk eldönteni, hogy egy képzés neked való-e. Nem fogunk rábeszélni egy olyan képzésre, amelyre nincs szükséged. 

Más kérdésem lenne. 

Írd meg bátran (info kukac itfactory.hu), vagy hívj bennünket az 1/321-6547-es számon. 

Javasolhatok én is témát képzésre? 

Persze, sőt hálásak leszünk! A témajavaslataid segítenek nekünk abban, hogy olyan képzéseket hirdessünk meg, amikre ténylegesen van igény. :) 

Ide várjuk az ötleteidet: info kukac itfactory pont hu