TÁMOP

Megjelent a munkahelyi képzések támogatására kiírt pályázat (TÁMOP 2.1.3)!

Mind a képzők, min a munkáltatók nagy reményekkel várták a szakképzési hozzájárulás törvényi változása miatt kieső támogatás helyébe lépő pályázatot. A pályázat nyitva áll gyakorlatilag minden cég előtt: kis-, közép- és nagyvállalatok, budapestiek és vidékiek egyaránt pályázhatnak.
A pályázatokat május 1-től lehet beadni.
A központi régióban a források szűkössége  miatt javasoljuk a páylázatok lehető leggyorsabb beadását (május 2.)!


Kinek érdemes pályáznia?

Mindenkinek, de kétségkívül legkedvezőbb helyzetben a konvergencia régióban lévő mikro-és kisvállalkozások  vannak, mert itt "elegendő" forrás áll rendelkezésre (6 milliárd Ft) és a pályázatokat un. könnyített eljárásban bírálják el, vagyis ha a formai kritériumnak megfelelnek és van még forrás, akkor nyernek.
 

Mit írjak be a pályázatba? Annyi mindent kellene tanulni!

Válogasson a Netacademia akkreditált képzései közül és válasszon mellé azonos számú nem akkreditáltat!
Certified Ethical Hacking (PL-6439) (40 óra) - 510.000 Ft

Webalkalmazás fejlesztő (80 óra) - 438.000 Ft - akkreditáció elbírálás alatt
A képzés moduljai:
1. modul: Webalkalmazásfejlesztés Visual Studio 2010-zel (40 óra) - 219.000 Ft
2. modul: Adatbázisfejlesztés Visual Studio 2010-zel (40 óra) - 219.000 Ft

Microsoft Windows rendszerüzemeltető (128 óra) - 792.000 Ft (minden modulhoz 1 MCP vizsgázási lehetőséget ingyen adunk) - PL-6556
A képzés moduljai (modulonként rendelhető):

 

modul száma, neve, óraszáma

 

 

tartalmi összefoglaló

 

 

ár (nettó)

 

1. modul:

Windows asztali operációs rendszerek üzemeltetése 

(24 óra)

 

Ismerkedés a Windows, mint asztali operációs rendszerrel, kezdve az alapoktól egészen a haladó szintig. Cél, hogy a hallgató megbarátkozzon a Windows használatával, mindezt a telepítéstől kezdve egészen a biztonságos használatig. Ez a modul a 070-680-as vizsgára készít fel.

175,000 Ft

2. modul:

Windows szerver környezet telepítése, kezelése, karbantartása

(40 óra)

 

A Windows, mint szerver operációs rendszer telepítése, telepítés utáni beállítások elvégzése. Active Directory szerepkör telepítése, menedzslése. Felhasználók, csoportok, számítógépek, csoportházirendek létrehozása, menedzselése. Windows monitorozása, biztonsági mentése. Több telephelyes környezet kialakítása. Ez a modul a 070-640-es vizsgára készít fel.

219,000 Ft

3. modul:

Windows Szerver hálózati infrastruktúra kialakítása

(40 óra)

 

Hálózati infrastruktúra kialakítása Windows Szerver környezetben. Hálózati ismeretek az alapoktól kezdve az OSI modell külön rétegeinek megtárgyalásával, ezután az IP címzéseket, routolás tárgyalásával. Névfeloldás, RAS, VPN, NAP, IPSec ismeretek. Naplózás, hálózati hozzáférés, hálózati forgalom monitorozás. Ez a modul a 070-642-es vizsgára készít fel.

219,000 Ft

4. modul:

Windows Szerver alkalmazáskiszolgálók telepítése, menedzselése

(24 óra)

 

A Windows Szerver részét képző IIS 7.0 webkiszolgálót, Windows SharePoint Services, illetve Terminal Services szerepköröket beszéljük meg. Megnézzük, hogy mindezeket a szerepköröket hogyan lehet PowerShellből kezelni, valamint biztonságosan üzemeltetni. Ez a modul a 070-643-as vizsgára készít fel.

179,000 Ft

Össz óraszám: 128 óra

A 4 modul ára összesen:

792,000 Ft

A teljes pályázati kiírás itt található: http://ujszechenyiterv.gov.hu/doc/2639

 

Összefoglaló:

Az új pályázati lehetőség célja, hogy a a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását.
A pályázat keretében a támogatás igényelhető számítástechnikai, informatikai képzésekre, szakmai képzésekre, idegen nyelvi képzésekre, valamint a vállalkozás működésével kapcsolatos képzésekre. A támogatás összege mikro- és kisvállalkozások esetében max. 10 millió Ft, középvállalkozások esetében 1-50millió Ft, nagyvállalatok esetében 10-150 millió Ft.
A pályázatban elszámolható többek között: a képzés költsége (beleértve a képzéshez szükséges tankönyvek, jegyzetek díját, vizsgadíjat), a képzésbe bevont munkavállaló személyi jellegű költsége (a képzés óraszámával megegyező időre), a képzésben résztvevők szállás, ellátási és utazási költsége. Belső képzésnél pedig elszámolható az oktatók személyi jellegű költségei, a képzéshez kapcsolódó anyagok, fogyóeszközök, a képzés során használt eszközök értékcsökkenése, illetve a képzésben részt vevő munkavállalók személyi jellegű költségei.

 

Oktatóközpontok együttműködése

A NetAcademia Oktatóközpont az ügyfelek teljeskörű kiszolgálása érdekében együttműködik a ControllTraining Kft-vel és a Component Soft Kft-vel.
Válogasson a három képző kínálatából, mi egypontos ügyintézéssel elvégezzük a pályázat előkészítését.

Tapasztalt pályázatíróink pedig elkészítik Önnek a pályázatot.*
Tóvári Katalin +36 30 851 4215;  tovari.katalin(kukac)gmail.com
Balogh István +36 70 380 0051; balogh.istvan(kukac)ivsz.hu
* a pályázatíró költsége a Pályázót terheli

 

TÁMOP-pályázók tizenkét pontja
(TÁMOP 2.1.3)

 1. Ne adjon be úgy pályázatot, hogy nem egyeztetett az oktatási intézményekkel, mert ha megvalósíthatatlan oktatásokra nyer pályázatot, akkor elveszti a támogatást, vagy annak egy részét!
 2. A képzés megnevezésének egyeznie kell a Munkaügyi Központ nyilvántartásában szereplő megnevezéssel. Különben elbukta a pályázatot! A megnevezések ellenőrzése: http://finy.munka.hu
 3. Az igényelt képzések óraszáma nem feltétlenül egyezik meg az akkreditációban szereplő összóraszámmal, mert a tanfolyamok modulonként is rendelhetők. Fontos a pontosan megadott óraszám, mert ha eltérés mutatkozik a pályázott és leoktatott óraszámok között a támogatást elveszti arra a képzésre.
 4. A képzések valódiságát véletlenszerű helyszíni ellenőrzés keretében vizsgálhatja a hatóság, ezért a képzések ütemezését és helyszínét pontosan tartani kell (az ütemezést majd a képzések megkezdése előtt kell elkészíteni), s ha változás van, azt a képzést megelőzően jelenteni kell a hatóság felé.
 5. Dolgozó csak olyan képzésen vehet részt, ami a munkaköréhez kapcsolódik, ahhoz szükséges. Ezt a munkaköri leírás vagy munkaszerződés alapján ellenőrzik.
 6. A képzések fele (darab! nem összeg és nem óraszám!) lehet nem akkreditált oktatás.
 7. A képzéseket csak akkreditált felnőttképzési intézmény végezheti. Az akkreditációnak a pályázat megvalósulásának teljes ideje alatt érvényesnek kell lennie - a Netacademia intézményi akkreditációja folyamatban van, mire a pályázatból képzés lesz, mi is kész leszünk :)
 8. Egy képzés minimális óraszáma 20 óra.
 9. Egy dolgozóra összesen maximum 450 ezer Ft képzési támogatás juthat
 10. Az egy főre eső óradíj súlyozott átlagának maximuma 3000 Ft/óra.
 11. Egy ajánlat nem ajánlat. Három árajánlatot kell kérni, vagy internetről letölteni és a legelőnyösebbet kell választani.
 12. Csak olyan vállalat veheti igénybe ezt a pályázatot, aki a kormány által ajánlott bérkompenzációt elvégezte a dolgozók legalább kétharmadánál

...és egyéb finomságok...

Főszabály: keressen minket!

Kapcsolattartó:

Szívós Éva irodavezető: +36-1-321-6547; eva.szivos(kukac)netacademia.net