Close

"Ha online részvételt választok, hányszor nézhetem meg a videókat? Letölthetem őket?"

Az éves előfizetés díja egységes, magánszemélyek és cégek számára egyforma. 

Az IT Factory éves előfizetés díja 150 000 Ft+Áfa/fő, a NetAcademia előfizetés ára 200 000 Ft+Áfa/fő.

Amennyiben mindkettőt meg szeretné vásárolni, válassza a NetAcademia Ultimate előfizetést, mellyel egy éven át mindkét kínálatot eléri. Ennek ára 300 000 Ft+Áfa/fő.

"Mennyibe kerül nekem az előfizetés?"

"Átruházható másra az előfizetés?"

Az előfizetés dátumától számított 12 hónapig. Jelentkezésre csak a lejárat dátumáig kiírt tanfolyamokra van lehetőség, azonban ha egy tanfolyam ideje alatt jár le az előfizetés, az adott tanfolyamot a hallgató még végighallgathatja. 

"Meddig érvényes az előfizetés?"

A jelentkezési lapon ki tudja választani, hogy online, vagy tanteremben szeretné követni a tanfolyamot. Minden előfizetőnek "egy széke van", ami azt jelenti, hogy ha pl. novemberre foglal egy tantermi helyet az egyik tanfolyamra, akkor annak a tanfolyamnak a kezdetéig nem foglalhat másik tantermi helyet. A hallgató tehát viszi magával a "székét", amit egyszerre csak egy tanterembe tehet le. Online illetve videós részvétel estén természetesen nem kell széket foglalni.

A jelentkezés leadásának pillanatától. A megrendelésre érkező díjbekérő teljesítése után aktiváljuk a usert, és Ön szabadon jelentkezhet tanfolyamainkra a tanfolyamot megelőző 8. munkanapig.

Igen, és online is újra feljelentkezhet rá.

"Mikortól érvényes az előfizetés?"

Minden tanfolyamunkra korlátozás nélkül, mind tantermi, mind online részvételre.

"Mire tudom felhasználni az előfizetésem?"

Nem, a rendezvényeinkre a belépőjegyet külön lehet megvásárolni.

"A konferenciák és rendezvények is benne vannak az előfizetéses díjban?"

A videók letöltésére csak IT Factory képzések esetén van lehetőség, ahol a korábbi videókat kb. 5 évig tároljuk a szerveren. Az ennél régebbi anyagok minőségéért nem tudunk felelősséget vállalni. Netacademiás előfizetéssel azonban a tanfolyamok online részvétel esetén is korlátlanul ismételhetőek. Azaz ha végigülte a tanfolyamot, az arról készült felvételt a következő időpontig akárhányszor megnézheti. A tanfolyam következő időpontja után az azon a tanfolyamon készült videóra cserélődik le a korábbi felvétel, így mindig láthat újat a résztvevő.

Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést rendelt meg.

"Ha tantermi részvételt választok, ismételhetem tanteremben ugyanazt a tanfolyamot?"

"Hány előfizetést vásárolhatok egyszerre? Másnak is vásárolhatok előfizetést?"

Igen, amennyiben szeretné átruházni előfizetését másra, azt egyszeri alkalommal díjmentesen megteheti (pl. munkahelyváltás esetén), ehhez egyeztessen kollégáinkkal az iroda@netacademia.net címen. Ugyanazon előfizetés többszöri átruházása esetén 30.000 Ft többletköltséget számolunk fel.

A jelentkezési felületen található checkbox bepipálásával a megrendelés elküldésekor automatikus számlát kérhet, melyre a cége számára megfelelő fizetési határidőt tud beállítani. A megrendelés elküldése után a számlát elektronikus formában néhány napon belül megkapja a megadott e-mail címére. Mivel a számla aláírás nélkül is érvényes dokumentum, (és mert zöldek vagyunk :) ), így nyomtatott számlák postázása nem áll módunkban. Amennyiben cége csak papír alapon tud számlát befogadni, úgy a dokumentum eljuttatását házon belül szíveskedjenek intézni.

"A cégem nem tud díjbekérőre utalni, csak és kizárólag számlát tudunk befogadni. Mi a teendő ebben az esetben?"


Kap egy automatikus üzenetet, melyben összefoglaljuk a megrendelés részleteit, annak felhasználási feltételeit minden tudnivalóval, és egy díjbekérőt (vagy, ha az előreszámla igénylés checkboxot bepipálta, számlát).

"Mi történik, miután megrendeltem az előfizetése(i)met?"

Az előfizetés beaktiválása után a tanfolyami oldalakon keresztül jelentkezhet tanfolyamainkra.

"Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamokra?"

"Mindig mehetek tanterembe tanulni?"

Gyakori Kérdések és Válaszok

További kérdése van?

Tegye fel!

iroda@netacademia.net