Hitelesítés, titkosítás és adatrejtés az iparban
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
2 nap
Az egyes alkalmak
Ár:
64 000 Ft+áfa
ingyenes!
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
Az első alkalomhoz (netacademia.hu/netsec-did-halozatbiztonsag-defense-in-depth-elvek-szerint ) lazán kapcsolódik ez a kétnapos összefoglaló, melyben összegyűjtöttük a hitelesítéssel kapcsolatos technológiai megvalósításokat, termékeket próbálunk ki. A két napnyi gyakorlatorientált referenciaanyag nem teljeskörű, mert a hibrid felhőket közvetlenül nem érintjük, ezt külön alkalommal tárgyaljuk.
Előfeltétel
A tanfolyam platformfüggetlenség szellemiségében készült, és elsődleges célja technikai tudást átadni. Ha nem sikerül elsőre követni, kipótolhatod a tanfolyam közben hivatkozott tanfolyamokkal.
Kinek ajánljuk?
Annak ajánljuk, aki képbe kerülnie a hitelesítés és ehhez kapcsolódó titkosítási módszertanok iparban használt legjellemzőbb megvalósításaival, és ki is próbálna néhányat.
Oktató
Réczi Gábor

Rendszerüzemeltetés oktató

Témakörök
1. Hiányosságok, kockázatok elsősorban operációs rendszerekben és alkalmazásokban
2. Strukturált, integrált szolgáltatások, avagy miképpen jelennek meg ezek a hétköznapokban (elsősorban biztonságtechnikai szempontból), multifaktor, biometria
3. Fájl, partíció, hálózati forgalom, kódtitkosítás (pl. php), natív biztonsági megoldások: SQL adatbázis, virtuális gépek, VPN fajták, Direct Acces
Technikai információk
Részletes technikai információkat csak a képzés hallgatói nézhetik meg bejelentkezés után!