Windows Server 2012-2016 hálózati szolgáltatások
Route/NAT, DNS, DHCP, VPN kapcsolatok
Kezdés:
Ez a tanfolyam már véget ért,
figyeld az új időpontokat!
Hossz:
3 nap
Az egyes alkalmak
Ár:
59 900 Ft+áfa
ingyenes!
Részvételi mód:
Visszanézhető videók
A Hálózati alapismeretek, a Windows Server Active Directory üzemeltetés, valamint ezen tanfolyam elvégzése után komplett Windows Server infrastruktúrát alakíthatunk ki, hiszen birtokában leszünk a hozzá szükséges tudásnak. A tanfolyami anyag egyaránt tartalmaz meglévő, illetve újonnan kialakítandó rendszerekhez tudásanyagot. Főbb témakörök: hálózatok kialakítása, IP címek kezelése, DNS, DHCP, NAP.
Előismeretek
A tanfolyamot a Windows Server Active Directory üzemeltetés című kurzus elvégzése után, vagy annak megfelelő tudás megléte esetén ajánljuk, illetve erősen ajánlott a Hálózati alapismeretek című kurzus elvégzése is. A Hálózati alapismeretek, valamint ezen tanfolyam elvégzésével egy komplett tudás szerezhető meg, amivel Windows (vagy akár egyéb operációs rendszer) alapú hálózat üzemeltethető.
Online részvétel
A tanfolyamot felszerelt tantermünkben, és akár otthonról is követheti élőben. A chaten keresztül felteheti kérdéseit az oktatónak, és korlátlanul visszanézheti a tanfolyami alkalmakon készült felvételeket.
Kinek ajánljuk?
A tanfolyam azoknak ajánlott, akik ugyan már járatosak a Windows Server és Desktop előző verziói üzemeltetésében, de szeretnének megismerkedni az új szerver operációs rendszer újdonságaival. Ugyanakkor azok számára is fogyasztható, illetve jó indulási alap, akik még nem találkoztak a Windows alapú hálózatokkal.
Oktató
Barcsi Tamás

Vezető oktató, rendszerüzemeltető

Témakörök
Route és NAT kapcsolatok
DNS menedzselése az alapoktól a mélyvízig.
DHCP kezelése, DHCP Failover, "pareto szabály", DHCP adatbázis kezelése
VPN kapcsolatok menedzselése
Tanúsítványszolgáltatások alapozó

Teszteld a tudásod!

Töltsd ki tanfolyamhoz tartozó tesztet!
Kapcsolódó tanfolyamok

Windows Server 2012-2016 Active Directory üzemeltetés

Windows Server a mindennapokban
40 tanóra
59 900 Ft
Tanfolyami értékelőlap
Kérlek segíts nekünk abban, hogy kitöltöd a kérdőívünket a tanfolyammal kapcsolatban!