Modern Android Fejlesztés
android-icon.png MobilApp-fejlesztés

Már régóta motoszkál benned valami, hogy te is képes lennél rá? Vannak jó ötleteid, de eddig nem tudtad hogyan kezdj hozzá? Android képzéssorozatunkkal most te is elkészítheted álmaid APP-ját. Nem kell, hogy Java fejlesztő vagy designer legyél, csak az ötlet kell és a többit itt megtanulod!

down-arrow

Bárhol, bármikor

Élő, online oktatás

Most csak 59.000 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

android-icon

Android bevezetés


24 óra

Bevezetés, mely során bemutatjuk az Android alkalmazás fejlesztés fő lépéseit az alapoktól kezdve egészen a komplex alkalmazások fejlesztéséig. A tanfolyam során kiemelt figyelmet fordítunk a platform és alkalmazás struktúra bemutatására, mely elengedhetetlen tudás stabil alkalmazások fejlesztéséhez.

Részletek...
android-icon

Bevezetés a Kotlin fejlesztésbe


3 óra

A Kotlin egy új generációs, managelt nyelv, mely célja hogy a modern programozási nyelvekben megszokott eszközöket és paradigmákat elérhető tegye a JVM platformon. A nyelv teljesen interoperábilis a Java-val, a Kotlin fájlok szabadon keverhetőek a Java osztályokkal, így a fejlesztők továbbra is használhatják jól megszokott eszköztárukat.

Részletek...
android-icon

Android alapok: API-val töltött lista!


2 óra

Nap mint nap használunk olyan Android-alkalmazásokat, ahol listákat görgetünk, és ezek internetes adatokkal vannak feltöltve. Elgondolkoztál már rajta, hogy mi van mögötte? Hogy kerül oda az adat? Hogyan épül fel a nézet? Esetleg betekintenél a színfalak mögé? Ha a válaszod igen, csatlakozz hozzánk, és építsük fel közösen!

Részletek...
android-icon

Haladó Android Kotlin nyelven


10 óra

Ha már ismered az Android-fejlesztés alapjait, és szeretnéd a tudásodat a következő szintre emelni, akkor ezt a képzést semmiképp se hagyd ki. Az előadások során az alkalmazásfejlesztésnek olyan területeit fogjuk bejárni, mint a háttérfolyamatok, kommunikáció vagy a különböző multimédiák kezelése.

A képzés sikeres elvégzése után szinte mindent meg fogsz tudni valósítani Androidon, ami szükséges ahhoz, hogy ötleteidet formába öntsd.

Részletek...
android-icon

Android fejlesztés Kotlin nyelven


10 óra

A Kotlin nyelv részletes bemutatása egy modern Android alkalmazás fejlesztésén keresztül.

Android Jetpack bemutatása: Nincs is szebb, mint amikor egy általános funkcionalitást nem kell negyvenkétszer leprogramoznunk minden projektben, mert konyhakészen megkapjuk azt egyenesen az Android operációsrendszer fejlesztőitől.

Részletek...

A Modern Android Fejlesztés tanfolyamcsomag ára 89.900 Ft helyett, most
csak 59.000 Ft

Megveszem!

Business kedvezmény

Tudtad, hogy ha Business-előfizetést veszel, ennek a tanfolyamcsomagnak az ára két hónapig beszámít az előfizetés árába?