NetAcademia
Business előfizetés


Kifejezetten a vállalati szempontoknak megfelelően alakítottuk ki céges előfizetésünket, melynek képzései elősegítik a hatékony munkavégzést és bemutatják a legújabb IT technológiákat. Gyakorlatias online tanfolyamaink széles portfóliója lehetővé teszi, hogy minden terület dolgozója megtalálja a számára hasznos előadásokat, és a saját tempójában haladva bővítse ismereteit.

Oktatási csomagunk, tartalmazza a NetAcademia minden tanfolyamát, amit az Ultimate előfizetés tartalmazott, vagyis minden képzésünket korlátlanul elérhetővé teszi egy éven át.

Az előfizetés megrendelésével hozzáférést adunk a NetAcademia Tudástárhoz is, melyet napi szinten érdekes videókkal bővítünk az informatika számos területéről.NetAcademia
Office előfizetés


Továbbra is elérhető office előfizetésünk, melybe azon tanfolyamokat válogattuk össze, melyek elsősorban az irodai hatékonyságnövelés területére fókuszálnak.

Részletek

A vállalati előfizetés előnyei

Premierek és mesterkurzusok

Premier és mesterkurzus képzéseink bevezetnek a legújabb technológiák megismerésébe és segítenek azon magasabb szintű kihívások áthidalásában, melyekkel sokan találkoznak pályájuk során.

Hatalmas választék

Tanfolyamaink folyamatosan bővülő listájában Office felhasználói képzések, vezetői tréningek, IT, üzleti és marketing előadások is elérhetőek, így mindenki megtalálja benne a számára érdekes anyagokat.

Gyakorlatorientált oktatás

Képzéseinken a hallgatókat gyakorlati példákon keresztül vezetjük végig tanulási folyamaton, melybe ők is becsatlakozhatnak, így az sokkal hatékonyabb, mintha pusztán az elméleti ismereteket adnánk át nekik.

Elemzések és kimutatások

Ügyfeleink számára riportokon keresztül betekintést biztosítunk dolgozóik oldalunkon folytatott tanulási aktivitásaiba, így a vezetők követni tudják alkalmazottaik előrehaladását és az előfizetés kihasználtságát.

Csoportos tanulás

A csoportos előfizetés és az élő közvetítés együtt lehetővé teszi, hogy a vállalat alkalmazottai közösen bővítsék ismereteiket, és meg tudják beszélni az elhangzottak alkalmazási lehetőségeit és előnyeit.

Online részvételt igazoló teszt

Képzéseinkhez tartozik egy oktatói szakmai teszt, melynek sikeres elvégzésével a hallgatók igazolni tudják az adott tanfolyam elvégzését. A teszt sikeres elvégzéséről a kitöltők számára oklevelet állítunk ki.

Rendelje meg most a NetAcademia Business előfizetését cége számára!

Egyedi ajánlatunkért vedd fel velünk a kapcsolatot a sales@netacademia.hu e-mail címen!

Megveszem

Ügyfeleink véleménye


Tóth Zoltán, az Union biztosító informatikai és folyamatszervezési igazgatója megosztja személyes tapasztalatait az online oktatásról, egy évvel azután, hogy bevezették a NetAcademia Business előfizetést, és ezzel oktatási lehetőséget biztosítottak a cég minden dolgozója számára.Akik velünk tanulnak: