NetAcademia Ultimate előfizetés diákáron!

Unod, hogy 20 éve elavult, papíralapú jegyzetekből kell programozást tanulnod? Szeretnél játékot fejleszteni, weblapot varázsolni, videókat vágni? Azt mondod, bármit eladnál, csak egy webshop kellene?

Az összes tanfolyamunk, mindösszesen 50 000 Ft-ért!

Ide az előfizetésemmel!

Minden ami az Ultimate előfizetésünkben!

Card image cap
C# programozás

A végtelen lehetőség

TELJESEN A KEZDŐ SZINTTŐL több izgalmas projekten keresztül sajátíthatod el profi oktatóinktól a C# alapjait, melyet ma már nagyon sokféle fejlesztésre használhatunk.

Irány a képzés!
Card image cap
Angular és Vue.js

A webfejlesztés királyai

Merülj el a modern webfejlesztés világában, készíts lenyűgöző weboldalakat, akár mobilapp formában is! Indulj el az elejétől, válj profi front-endessé!

Ugorj a tanfolyamokra!
Card image cap
Android appok

Zsebben elférő világok

Projektalapú Android fejlesztés az alapoktól, sallangmentesen! Van egy ötlteted, ami milliárdokat érhet? Mi segítünk appba önteni megálmodott terveidet!

Még mindig itt vagyunk?!
Card image cap
Final Cut Pro

Irány Hollywood!

X-men, 300, John Carter, A közösségi háló - mi köti össze ezeket a hollywoodi sikerfilmeket? Mindet a Final Cut Pro-val vágták! Készülhet a te szuperprodukciód is?

Irány a képzés!
Card image cap
Unity 3D

Játékfejlesztés otthonról

Mindig is ott motoszkált benned a gondolat, mennyire király is lenne, ha egy nap a saját játékodat emelhetnéd le a polcokról? A Unity 3D megfelelő kezdés lesz számodra!

Ugorj a tanfolyamokra!
Card image cap
A vektorgrafika alapjai

Grafikus kerestetik!

Állandóan tele a jegyzetfüzeted jobbnál jobb rajzokkal, és szeretnéd a digitális világba varázsolni? Ugorj bele a alkotás világába, és készítsd el legmerészebb álmaidat is!

Még mindig itt vagyunk?!
Card image cap
Excel ALL IN

A képletek mestere

Volt már vele dolgod, de még mindig idegenkedsz a kis zöld szörnyetegtől? Tanfolyamunkon az alapoktól járjuk körül minden végtagját, a végére kezesbárányként engedelmeskedik majd nekünk.

Irány a képzés!
Card image cap
E-commerce útvonal

Az üzletember

Azt mondod, bármit eladnál, csak egy webshop kellene? Építs fel egyet Wordpressel, vagy használd a Shopify felületét, hirdesd a termékeidet Facebookon,
akár raktárkészlet nélkül!

Ugorj a tanfolyamokra!
Card image cap
Google AdWords

Hirdetésguru

A Facebook hirdetések mellett a Google AdWords tagadhatatlanul az online marketing egyik alapköve, emberek milliárdjai böngésznek a weben: elengednéd ezeket a potenciális vásárlókat?

Még mindig itt vagyunk?!

Hogyan szerezhetem meg Ultimate előfizetésemet diákáron?

Keresd informatikatanárodat a promóciós kódokért, vagy írd be a lenti mezőbe a diákigazolványod számát, ezután pedig már regisztrálhatsz is!

Diákigazolvány száma:

Városod:

Iskolád:

VAGY!

Legyél te is oktató! Készíts egy frankó tananyagot nekünk arról, ami a szakterületed, és mi megjutalmazunk egy díjmentes NetAcademia Diákcsomaggal.

Név:

E-mail:

Mobil:

Ti írtátok