Certified E-commerce Specialist
ecommerce-icon Marketing

Bele akarsz vágni az online kereskedésbe? Tanuld meg, hogyan készítheted el pár óra alatt saját webshopodat Shopify segítségével, végezz piackutatást, hogy maximalizálhasd a profitodat! Elkalauzolunk a marketing világába is, hogy képes legyél saját hirdetéseket létrehozni Facebookon és Google AdWordsben, és ki tudd aknázni a Facebook Marketplace adta megannyi lehetőséget!

down-arrow

Bárhol, bármikor

Élő, online oktatás

Most csak 39.900 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

ecommerce-icon

Validáljuk ötletünket!


6 óra - 19.000 Ft + áfa

Dzsungel papucsokat árulnánk? Kutassuk fel a piacot! Validáljuk ötletünket, végezzünk piackutatást! Ezen a tanfolyamon megtanuljuk, hogyan határozhatjuk meg a célcsoportunkhat, hozhatunk létre egy mini Facebook kampányt, illetve hogyan tervezhetünk hatékonyan.

Részletek...
ecommerce-icon

Webshopunk létrehozása


12 óra - 29.900 Ft+áfa

Készítsünk ütős weboldalt, és ökoszisztémát webshopunknak, a népszerű, Shopfiy platform, vagy Wordpress segítségével! Elhelyezzük majd első termékeinket is, illetve megnézzük, hogyan állíthatunk be úgynevezett dropshippinget, melynek lényege, hogy olyat árulunk, amivel tulajdonképpen nem is rendelkezünk, így pedig nem kell hatalmas raktárkészletet felhalmoznunk!

Részletek...
ecommerce-icon

A Facebook bolti területe (Marketplace)


4 óra - 19.900 Ft+áfa

A bolti terület a vállalkozásunk oldalához hozzáadható lapfül, amely az általunk árult termékek megjelenítését teszi lehetővé. Megtanuljuk, hogyan aknázhatjuk ki ezt az új lehetőséget, ami után semmiféle jutalékot nem kell fizetnünk, így kitűnő, mondhatni kötelező eleme egy induló vállalkozás kereskedési rendszerének.

Részletek...
ecommerce-icon

Hirdessük a termékeinket a Facebookon is!


8 óra - 29.900 Ft+áfa

Ezen a kurzuson megtanuljuk, mi a különbség egy egyszerű kiemelés, illetve egy jól megkomponált Facebook hirdetésben, illetve, hogy melyek a legalkalmasabb hirdetési formák és beállítások a termékünk minél magassabb számban történő értékesítéséhez.

Beállítunk majd úgynevezett Facebook pixelt, hogy hirdetéseinket nyomon is tudjuk követni, így mérve az eredményességüket.

Részletek...
ecommerce-icon

A Google és Adwords hirdetések elindítása


8 óra - 29.900 Ft+áfa

Termékeinket nem csak a népszerű közösségi oldalon, de a Google rendszerében is hirdetni szeretnénk, hiszen így nem csak a Facebookon, de az világháló összes területén felbukkanhat vállalkozásunk. Ráadaásul csak a tényleges látogatók után kell fizetünk

A kurzuson megismerkedünk az alapokkal, de az igazán profi technikákat is elsajátíthatjuk.

Részletek...
ecommerce-icon

E-mail marketing!


4 óra - 19.900 Ft+áfa

Nincs modern vállalkozás eDM (elektronikus direkt marketing) nélkül. De mit is jelent ez a gyakorlatban?

A kurzus során megismerjük a Mailchimp nevű hírlevélkküldő, levelezőlista kezelő platformot, továbbá megtanuljuk összekötni a Shopfify és Wordpress alapú webshopunkkal.

Részletek...
ecommerce-icon

CRM - Ügyfélkapcsolat kezelés


6 óra - 29.900 Ft+áfa

Ahogy hirdetéseink egyre több vásárlót vonzanak be vállalkozásunk számára, elkerülhetetlen, hogy manageljük őket. Elképzelhető, hogy a későbbiekben is szeretnénk értesíteni őket az akciókról, esetleg személyre szabott kedvezményekről.

Megtanuljuk Mailchimp nevű, méltán népszerű hírlevélküldő rendszer használatát, a hatékony számlázás folyamatát, illetve a panaszok kezelését, a Trello nevű platformmal.

Részletek...
ecommerce-icon

Google Analytics - értékeljük az eredményeket!


4 óra - 19.900 Ft+áfa

Jól megy a webáruházunk? Itt az ideje értékelni a megtérülés mértékét (ROI), ennek fényében pedig döntéseket hozhatunk, hogy érdemes-e tovább foglalkoznunk vállalkozásunkkal, esetleg további tőkét is célszerű befektetnünk.

A kurzus során megtanuljuk a Google Analytics, a Facebook, a Shopify és a Wordpress értékelő eszközeinek használatát.

Részletek...

A Certfied E-commerce Specialist tanfolyamcsomag ára 49.900 Ft helyett, most
csak 39.900 Ft

Megveszem!

E-commerce útvonalunk az Office előfizetésünk részét képezi, mely sok ehhez hasonló képzést foglal magában. Nézz körbe, további tanfolyamainkért!

Érdekel!

Ajánlott tanfolyamok

Az adatvezérelt marketing alapjai

A tanfolyam abban segít, hogy az adatvezérelt marketing által a webáruház (vagy vállalat) marketingje eredményesebb legyen, az arra szánt pénzt úgy és arra költsük el, hogy az számunkra a legnagyobb hasznot hozza.

Bővebben a tanfolyamról...

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes vagy egy modern, sikeres webáruházat felépíteni Shopify vagy Wordpress alapokon, ráadádasul hirdetési tudásodat kamatoztatva értékes vásárlóerőt szólíthatsz meg.

Bővebben a certificate-ről...

Business kedvezmény

Tudtad, hogy ha Business-előfizetést veszel, ennek a tanfolyamcsomagnak az ára két hónapig beszámít az előfizetés árába?