Close

Előfizetéssel kapcsolatos információk

Mi az az Ultimate? Mi az a FED? Hogy is van ez?

Ötféle előfizetéstípust kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális konstrukciót: 

netAcademia

Webfejlesztő

A Free előfizetés, az ingyenes tanfolyamokat tartalmazza és mindenki szabadon elérheti egyetlen oldalregisztráció után. Külön említésre méltó a Hálózati alapismeretek ingyenes tanfolyamunk, amely mind a rendszerüzemeltetői, mind az IT biztonsági tanfolyamainkhoz szilárd alapot nyújt.

Office

Egyedülálló Ultimate előfizetésünkkel az összes tanfolyam korlátlanul elérhető, azaz az előbb felsoroltakat  (Basic, Free előfizetések) tartalmazza, kiegészítve olyan magasszintű security és üzemeltetői tanfolyamokkal, mint a CISSP, Ethical Hacking vagy a Windows Server 2016. Ultimate éves előfizetői díj eredeti ára 300 000 Ft + ÁFA / fő.

netAcademia

Az Office előfizetést irodai dolgozóknak alkottuk meg. Az előfizetésbe különböző, irodai munkához szükséges ismereteket tartalmazó tanfolyamokat tettünk. Az Exceltől kezdve a tűzvédemen át minden fontos ismeretet lefed ez a csomag.

Az Webfejlesztő előfizetés egy 7 tanfolyamból álló sorozat, ahol kezdő szinttől eljuthattok a profi Front-end webfejlesztő szintig, egy különleges projekt kialakításán keresztül.  Az előfizetés díja kedvezményesen most 23 543 Ft + Áfa / fő.

Hány előfizetést vásárolhatok egyszerre? Másnak is vásárolhatok előfizetést?

Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést rendelt meg.

Miért ilyen olcsó?

Azért tudjuk tanfolyamainkat előfizetéses rendszerben ilyen baráti áron adni, mert ezek mind saját fejlesztésű kurzusok. Azaz nem jár hozzájuk méregdrága hivatalos tananyag és vizsga, a tematikákat mindig az aktualitásokra szabjuk, így friss tudást szerezhetnek nálunk a hallgatók. Saját fejlesztésű vizsgarendszerünk kialakítása folyamatban van, így hamarosan elérhető lesz a NetAcademia Certifikáció, ahol a képzések során megszerzett, valós, gyakorlati tudásról adhat számot a hallgató.

Valljuk, hogy korlátok nélkül, bárhonnan, bármikor el lehet sajátítani a kívánt tudást, ezért tanfolyamaink online érhetők el.

Minden tanfolyamunk a megadott időpontban élőben követhető, majd a tanfolyami oldalon felvételről visszanézhető. A felvételeket az előfizetés lejártáig bármikor és akárhányszor megtekintheti.

A felvételek nem letölthetők, nem adhatók tovább harmadik fél részére és nem sokszorosíthatók. Csak és kizárólag a NetAcademia felületén, a tanfolyami oldalakon lehet őket videós formában, online lejátszórendszerünk segítségével visszanézni.

Élő közvetítés? Visszanézhető videók? 

A megrendeléstől számított 6 hónapon belül kell aktiválni, és az aktiválástól számított 12 hónapig érvényes az előfizetés.

Mikortól és meddig érvényes a megrendelt előfizetés?

A jelentkezési felületen található checkbox bepipálásával a megrendelés elküldésekor előre kérheti a számlát. Az ehhez kapcsolódó kéréseit (fizetési határidő, számlán feltüntetendő megjegyzés) a Megjegyzés rovatban tüntesse fel. Amennyiben a számlán PO szám (megrendelésszám) feltüntetésére is szüksége van, úgy ezt a számot az ennek megfelelő Rendelésszám mezőbe írja be. A megrendelés elküldése után a számlát e-mailben kapja meg a megadott e-mail címére. A számla aláírás nélkül is érvényes dokumentum, (és mert zöldek vagyunk :) ), így csak e-mailen keresztül küldjük ki, nyomtatható verzióban. Ha az adatokat esetleg rosszul adta meg, vagy bármi miatt módosításra van szükség, azt a számla kiállításától számított 1 hónapon belül tudjuk elfogadni és módosítani.

A cégem nem tud díjbekérőre utalni, csak és kizárólag számlát tudunk befogadni. Mi a teendő ebben az esetben?

Mi az a NetAcademia Certifikáció?

A NetAcademia Certifikáció saját fejlesztésű vizsgarendszerünk, jelenleg még előkészületi fázisban van. Lényege, hogy a tanfolyamokra vagy tanfolyamsorozatokra szabott, gyakorlatorientált, oktató által felügyelt vizsgán a hallgató számot adhasson tudásáról. Sikeres vizsga esetén elektronikus, külön kérés esetén fizikai oklevelet is kaphat a vizsgázó. Célunk, hogy a NetAcademia Certifikáció a munkaerőpiacon a releváns, értékes tudással legyen egyenlő, melyet a munkáltatók is figyelembe vesznek a kiválasztási folyamatok során.

Az előfizetés beaktiválása után a tanfolyami oldalakon keresztül jelentkezhet tanfolyamainkra, a Jelentkezem gombra kattintással.  Amint elküldte jelentkezését, máris hozzáfér a tanfolyami videókhoz, vagy követheti élőben az előadást.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamokra?

Nem, az előfizetés egy személyre szól, ennek megfelelően az előfizetés terhére hallgatott tanfolyamok anyagai nem átruházhatóak más személyre.

Amennyiben valamilyen oknál fogva szeretné átruházni előfizetését másra, azt egyszeri alkalommal díjmentesen megteheti, ehhez egyeztessen kollégáinkkal az iroda@netacademia.net címen. Ugyanazon előfizetés többszöri átruházása esetén 30.000 Ft többletköltséget számolunk fel.

Ha többen vagyunk a csoportban, használhatunk közösen egy előfizetést?

Nem, a rendezvényeinkre a belépőjegyet külön lehet megvásárolni.

A konferenciák és rendezvények is benne vannak az előfizetéses díjban?

Mit jelent, ha egy tanfolyam "Előkészületben" státuszban van?

Az "Előkészületben" lévő tanfolyamok már megjelennek az oldalon, de jelentkezni még nem lehet rájuk. Ennek oka, hogy a kiírt tanfolyamokat legjobb tudásunk szerint igyekszünk megszervezni, így a tanfolyamhoz tartozó időpontot és tematikát csak többszöri egyeztetés után véglegesítjük. Amíg ez nem történt meg, addig a tanfolyam előkészületben van. Ilymódon szeretnénk biztosítani, hogy  a lehető legkevesebbet kelljen utólag módosítanunk a kiírásokon.


Hogyan lehet az online jelenlétet igazolni?

Célunk, hogy hallgatóink online visszajelzést kapjanak a megszerzett tudásról. Online kitölthető tesztsorainkkal saját maguk számára önellenőrzésként, vagy szükség esetén például a vezetőség felé tudják igazolni, hogy valóban elvégezték adott tanfolyamot. A teszttel rendelkező tanfolyamok száma folyamatosan bővül, azt, hogy melyik tanfolyamhoz tartozik teszt, pedig az oldalon jelezzük.

A tesztek tanfolyamonként egy alkalommal ingyenesen kitölthetők, a sikeres elvégézésükről PDF formátumú tanúsítványt állítunk ki.


Tanfolyam díjának beszámítása

Ha az előfizetés vásárlását megelőző 2 hónapban költöttél nálunk tanfolyamra, akkor a tanfolyam díját levonjuk az előfizetés díjából. Így gyakorlatilag "részletre" tudsz előfizetést vásárolni nálunk, hisz két kisebb összegben tudod kifizetni.

A beszámítás nem vonatkozik konferenciák, egyéb rendezvények díjára, valamint kedvezménykód felhasználása esetén a ténylegesen befizetett összeget vesszük alapul, nem a tanfolyam eredeti árát.


A kiválasztott előfizetés alatt találja a Megrendelés gombot, ahol kattintás után egy többlépéses megrendelőlapot kapunk. Természetesen több előfizetés vásárlására is van lehetőség, csupán a jelentkezési lapon kell beírni a megvásárolandó kategória melletti rublikába a kívánt mennyiséget. Az összegek automatikusan összeadódnak. Több előfizetés vásárlása esetén az előfizetések egy számlára kerülnek (kivéve más irányú kérés esetén).

A megvásárolt előfizetéseket a visszaigazoló e-mailben szereplő linken keresztül lehet beaktiválni annyi felhasználónak, ahány előfizetést megrendelt.


6. 

A sikeres aktiválás után a következő üzenetet kapja:

1. 

Az első lépésben adja meg, hogy hány fő részére szeretne előfizetést vásárolni és azt, hogy előre kéri-e az áfás számlát (amennyiben a cég csak számlára tud fizetni).


Szeretnék venni egy vagy több előfizetést. Mit kell tennem?

2. 

A második lépésben azt az értesítési email-címet kell megadnia, amire szeretné megkapni az az előfizetés-aktiváló linket. Fontos, hogy valós címet adjon meg, különben a levél elkallódhat, és értékes időt veszíthet az érvényességi időn belül. Amennyiben több előfizetést vásárolt, akkor az összes előfizetést ezen link segítségével lehet majd érvényesíteni. A továbbiakban adja meg a számlázási adatokat valamint elolvasás után fogadja el az ÁSZF-et, majd kattintson a MEGRENDELÉS gombra.


5. 

A linkre kattintva lehet aktiválni az előfizetést. Amennyiben már van meglévő oldalregisztrációja az előfizetés kedvezményezettjének, akkor azt tudja használni, vagy létre lehet hozni egy új oldalregisztrációt, amivel az előfizetést használni szeretné.


3. 

Ha minden szükséges adatot kitöltött, akkor a következő visszaigazoló üzenetet kapja:


7.

Ezután szabadon jelentkezhetünk a kiválasztott tanfolyamokra, a tanfolyami oldalon a Jelentkezem gombra kattintva.


4. 

Ezután mi megküldjük a megrendelés visszaigazolását és a díjbekérőt vagy az előre kért számlát. Utóbbi esetben megkapja az aktiváló linket tartalmazó levelet is, és az előfizetését máris használhatja.


Kifutó vizsgákkal kapcsolatos információk

A NetAcademia 2017. december 31-ig EC-Council Akreditált Traning Partner, azaz az általunk korábban kiadott EC-Council vizsgavouchereket eddig lehet felhasználni hivatalos vizsgaközpontokban vagy online proctoring segítségével. Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!

EC-Council handbbok itt.