Lenyűgöző tanfolyamok

Több tucatnyi ingyenes tanfolyamunk közül itt azok szerepelnek, melyek során lenyűgöző dolgokat ismerhetsz meg és hozhatsz létre pusztán pár óra tanulással.

Regisztrálj, és végezd el ingyenes tanfolyamainkat!

Lenyűgöző weblapok készítése

Kukába a XX. századi weblapdizájnokkal! Kezdők is kezdjék az életüket XXI. századi, modern, ütős weblapokkal!

Ezen a tanfolyamon egy mai, modern landing page-et készítünk a semmiből kiindulva, Notepad segítségével. Az óra során annyit fogsz tanulni, hogy utána képes leszel olyan weboldalakat létrehozni, mint az elektromos autógyár Tesla híres főoldala.

Lenyűgöző UNITY

Látványos mobil játék készítése mindössze néhány óra alatt.

Ez a képzés egy gyakorlatias, rövid bemutató arról, hogyan lehet látványos játékokat készíteni akár néhány óra leforgása alatt a Unity játékmotor segítségével. A tanfolyamon egy autós 3D játékot fejlesztünk okostelefonokra.

Lenyűgöző C# programozás

Készítsünk együtt csevegő robotot!

A kurzus során bepillantást nyerhetsz abba, hogyan kódol egy C# programozó: létrehozunk és beüzemelünk egy chatbotot teljesen nulláról, hogy a kezdők számára is világos legyen minden lépés.

Tanfolyam időpontja: 2018.06.04. 15 óra

Windows Server alapismeretek, telepítés

Ez az ingyenes tanfolyam a Windows üzemeltető útvonal bevezető képzése. Megnézzük, hogy mitől szerver egy szerver, milyen verziókkal találkozhatunk, ezek közül melyik mire való. A cél, hogy létrejöjjön egy saját magunk által virtuális gépben telepített szerver, amit az útvonal későbbi tanfolyamaihoz fel tudunk használni.

Tanfolyamajánló

Bootstrap4

A kurzus során projekt alapon, gyakorlati módon ismerjük meg a Bootstrap keretrendszert, és a HTML-CSS kódolást!

A tanfolyam részletei...
Az első webes C# projektem

Az XAML fejlesztést követően betekintünk a webes alkalmazásfejlesztés kulisszái mögé is C# nyelven.

A tanfolyam részletei...
../
CISSP

A képzés alatt az információbiztonság legkülönfélébb összetevőit vizsgáljuk egészen a rendszerüzemeltetéstől a hálózatbiztonságig.

A tanfolyam részletei...
Javasript

A tanfolyamon kis játékos projekteket valósítunk meg, és miközben megismerjük a JavaScript és a front-end fejlesztés alapjait.

A tanfolyam részletei...
Multiplatform C# 2018

Ez egy lexikális, minden sarokba benézős tanfolyam, ééés: mindent kipróbálunk Windows-on és Linuxon is.

A tanfolyam részletei...
Videovágás alapok

Elsajátíthatjuk a Final Cut Pro X videovágó szoftver legfrissebb verziójának alapjait, így képesek leszünk minőségi videókat elkészíteni.

A tanfolyam részletei...

Ha kínálatunk elnyerte a tetszésed, spájzolj be egy évre július 2-ig, hogy korlátlanul tanulhass, mert Ultimate előfizetésünk megszűnik! Most 119.900 Ft + áfa