Oktatókat keresünk!


A NetAcademia egy online oktatóközpont, tanfolyamainkat elsősorban videós formában kínáljuk. Új és új témakörök oktatásához folyamatosan keresünk oktatókat, illetve egy-egy terület szakembereit. Néhány példa, ilyen videókat készítenek az oktatóink:

Mi kell hozzá? Az online oktatás sikerreceptje:  • 1 db számítógép
  • 1 db mikrofon vagy füles
  • 1 db képernyőrögzítő program
  • 1 db kapós témakör
  • 1 db lendületes, vidám, hozzáértő, lelkes szakember


No PPT, no blabla, no problem!


Oktatásunk abszolút gyakorlatorientált. Megfogjuk a Visual Studiót vagy a Photoshopot vagy az Exchanget, és létrehozunk, alkotunk vele valamit “a kamerák keressztüzében”. Tőled is ezt fogjuk kérni. Ragadd meg a PowerBI-t a két szarvánál, és nyomd le a földre! Ha ehelyett elméleti blablát készítesz, vissza fogjuk dobni :-)

Kódot a Visual Studióban, IP-címet a parancssorban, fotót a Photoshopban mutatunk meg. Cipőt a cipőboltból!


A videókészítés két szabálya


  1. Egy videó maximum egy gondolatot tartalmazhat, és maximum 4-5 perc hosszúságú.
  2. Ha egy videó ennél hosszabb, az első szabály lép életbe.

Miért? Mert a mai fiatalok (és öregek) ehhez vannak szokva. Napközben százszor néznek rövid információkat hírportálokon és social appokban, de szinte soha nincs idejük leülni 5-6 órát tanulni. A statisztikákban szépen látszik, hogy öt percnél durván letörik a nézettség. Ott vágnunk kell.


Hosszabb tanfolyamok készítése


Mit csinálunk, ha egy témakör valójában 20-30 órás? Egyszerű: 5 perces blokkok sorozatára kell bontani. Ez nemcsak a megtekintést, hanem a navigációt és a keresést is megkönnyíti.Milyen területre keresünk oktatót?


Programozás, üzemeltetés, képszerkesztés, Excel, ethical hacking, mobilfejlesztés, adatelemzés, felhőzés, SQL, IoT, Big Data, AI, machine learning, digitális marketing stb. Írd meg miben vagy jó, és induljunk el!

JELENTKEZZ OKTATÓNAK!