Close

Projektalapú front-end webfejlesztés az alapoktól

Ismerkedj meg

a tanárokkal

Ismerős a helyzet, amikor gyorsan kellene eladnod valamit, de nem találsz rá időben vevőt? Ez adta az ötletet legújabb tanfolyamsorozatunkhoz, mely során egy Vatera-szerű alkalmazást készíthetsz el velünk. Megismerheted, hogyan tudsz összeállítani egy olyan összetett alkalmazást, ami lekezeli a regisztrációkat, a ki- és bejelentkezéseket, árverést hoz létre, chatet működtet. A képzések során megtanulod, hogyan készíts a projektedből mobilapp és desktop alkalmazást is.

Webfejlesztő leszek!

160 óra

Élő, online

Most csak 29.900 Ft

Ultimate kedvezmény

A videók bármikor visszanézhetőek, tehát ha lemaradtál a kezdésről, vagy kiesett egy tanfolyam, az sem probléma.

Töltsd ki anonim kérdőívünket az informatikával kapcsolatban, és szerezz meg egy tanfolyamot a képzéssorozatból ingyen!

A képzéssorozat élő közvetítésekből áll, ahol együtt tanulhatsz másokkal és a chat segítségével kérdezni is tudsz az oktatótól.

Kérdőív

A 'Részletek' gombokra kattintva tájékozódhatsz bővebben a tananyagok időbeosztásáról és tematikájáról, illetve ott nézheted vissza a már lezajlott tanfolyamokat is.

Van már Webfejlesztő leszek előfizetésed? Tanulj tovább full-stack fejlesztővé. A Webfejlesztő útvonal árát most beleszámítjuk az Ultimate előfizetésünkbe!

20 óra

5. Angular Pro

Tanulási útvonal

2. jQuery - a hajnalok hajnalán

26 óra

1. Bootstrap - tegyük negyedikbe

24 óra

4. Angular Advanced

3. Angular alapok - Esemény vadász

Az oldal növekedésével egyre több szolgáltatást fogsz beleépíteni abba, ezért szükséges megtanulni a kódod elrendezésének elveit. Ezek után egy árverés funkciót fogsz készíteni, továbbfejlesztve ezzel a jegyértékesítést.

26 óra

26 óra

Ár: 6350 Ft

Tervezd meg az alkalmazásod alapját egy reszponzív oldal formájában, mindeközben pedig ismerkedj meg a Bootstrap 4 használatával és komponenseivel.

Ár: 6350 Ft

6. Ionic

Az eddigi webes alapokról kiindulva jegyértékesítő alkalmazást fogsz írni mobil eszközökre az Ionic segítségével, legyen a cél Android, IoS vagy Windows Phone.

Tedd interaktívabbá elkészült oldaladat a jQuery keretrendszer segítségével, legyen szó új elemekről, funkciókról, effektekről vagy a szerverrel való kommunikációról.

20 óra

Ár: 6350 Ft

Ár: 6350 Ft

Varázsold oldaladat azzá, aminek elkezdted készíteni. Olyan funkciókat fogsz hozzáépíteni, mint a regisztrálás, bejelentkezés, események kiírása, jegyek listázása és annak részleteinek megjelenítése, mindezt Angular segítségével.

Ár: 6350 Ft

7. Electron

Egy eszköztárral lefedni több platformot mindig is egy nagy előny volt mind üzleti mind szakmai szempontból, ezért egy asztali alkalmazást fogsz írni jelenlegi rendszered admin felületéhez.

Manapság fontos a felhasználók közötti kommunikáció, ezért egy chat alkalmazást fogsz írni ennek megoldására. Ezek után a többnyelvűséget fogod implementálni az oldaladra, hogy nemzetközi szinten is megállja a helyét.

18 óra

Ár: 6350 Ft

Ár: 6350 Ft

- folyamatban

A Netacademia Certificate vizsgáért vizsgadíjat számolunk fel.

Kapd kézhez a névre szóló front-end webfejlesztő Certificatet

Netacademia Certificate

Jelentkezz a gyakorlati vizsgára, ami teszteli az eddig megszerzett tudásod

Járd végig a Webfejlesztő leszek útvonalunkat

Töltsd ki az egyes tanfolyamoknál a jelenlétet igazoló teszteket

Upgradelj Ultimate-re!

Webfejlesztő lettél, de még többre vágysz? Ha most veszel Ultimate előfizetést, akkor a Webfejlesztő árát beleszámítjuk. Ultimate előfizetésünkkel egy évig minden kurzusunkhoz teljes körűen hozzáférsz. Ha webfejlesztési ismereteidet akarod tovább bővíteni, alább találsz egy ízelítőt tervezett kurzusainkból:

  • GraphQL
  • Angular Deep Dive
  • NativeScript
  • Webpack
  • Angular Elements
  • Testing in angular - Unit és e2e
  • Enterprise development - NgRX, monorepo, multiplatform (electron, nativescript), docker
  • Performance
  • Reactive Angular
  • PWA


Ha a front-endnél sem akarsz megállni, az Ultimate előfizetésünkkel elkezdheted full-stack fejlesztővé képezni magad. Alább megtalálsz a több száz kurzusunkból néhányat back-end ízelítőnek:

Régebbi és aktuális kurzusok:

Előkészületben:

ASP.NET Core: Swagger és Identity Server