Certified Windows Administrator
windowsserver-icon Üzemeltetés

Sajátítsd el a Windows Server üzemeltetésének fortélyait egészen az alapoktól! Tanfolyamsorozatunk végigvezet téged a rendszer telepítésétől indulva: megtanuljuk a PowerShell használatát, különböző csoportházirend létrehozását és a jogosultságok kezelését is. Egy valós példán keresztül bemutatjuk, milyen az, amikor felmerül egy felhasználói igény, amit egy fejlesztő kódsorokba önt, és ezután jövünk mi, rendszergazdák, akik megadják a szükséges jogosultságokat, és segítik a zökkenőmentes integrálást.

down-arrow

Bárhol, bármikor

Élő, online oktatás

Most csak 69.900 Ft

TANULÁSI ÚTVONAL

windowsserver-icon

Windows Server alapismeretek, telepítés!


3 óra - ingyenes

Ez az ingyenes tanfolyam a Windows üzemeltető útvonal bevezető képzése. Megnézzük, hogy mitől szerver egy szerver, milyen verziókkal találkozhatunk, ezek közül melyik mire való. A cél, hogy létrejöjjön egy saját magunk által virtuális gépben telepített szerver, amit az útvonal későbbi tanfolyamaihoz fel tudunk használni.

Részletek...
windowsserver-icon

Server Core kezelés, PowerShell ismeretek


2 óra - 19.000 Ft+áfa

A PowerShell minden üzemeltető életében biztosan előkerül, így kihagyhatatlan részét képezi a Windows üzemeltető útvonalunknak is. A legjobb példa erre egy Server Core, ahol a klasszikus parancssoron, illetve a PowerShellen kívül nem nagyon van más felület a menedzselésre. A kurzuson a fontosabb utasításokat próbáljuk ki a gyakorlatban.

Részletek...
windowsserver-icon

Active Directory kezelése


14 óra - 59.000 Ft+áfa

Egy valamit mondó rendszer alapja az Active Directory, mint címtárszolgáltatás. A kurzuson az AD telepítésétől az objektumok (User, Group, Computer, stb) tulajdonságain keresztül, egészen a több tartományvezérlős környezetig bezáróan mindent kipróbálunk.

Részletek...
windowsserver-icon

Csoportházirendek kezelése!


8 óra - 39.000 Ft+áfa

Az Active Directory kiépítése után a központi menedzsment legfőbb eszközei a GPO-k. A kurzuson elmélyülünk ezek létrehozásában, alkalmazási stratégiájában, struktúrájában.

Részletek...
windowsserver-icon

Jogosultságok kezelése


4 óra - 29.000 Ft+áfa

Nincs olyan vállalat, ahol ne lennének hálózati megosztások. És szintén nincs olyan, aki ne jött volna még rá arra, hogy ha az ehhez tartozó jogosultságokat egy jól megtervezett struktúra alapján üzemelteti, akkor szinte sosem lesz gondja a későbbi használatban. A kurzus az alap jogosultságoktól kezdődően a bonyolult struktúrák kialakításáig segíti a résztvevőket ennek megértésében.

Részletek...
windowsserver-icon

AD séma bővítése


3 óra - 19.000 Ft+áfa

.net Cápák TV-ben megfogalmaztuk az igényeket az AD sémájának bővítésére. Szükségünk lesz egy felhasználóra, aki elmondja az igényeit, egy fejlesztőre, aki a felületet leprogramozza, illetve a rendszergazdára, aki pedig a címtárban a szükséges jogosultságokat megadja. A kurzuson az elkészült alkalmazást mutatjuk be a fejlesztés menetével, buktatókkal, valamint az integráláshoz szükséges lépésekkel.

Részletek...

A Certfied Windows Administrator tanfolyamcsomag ára
bruttó 89.900 Ft helyett, most csak 69.900 Ft

Megveszem!

Tanfolyam követelményei

A tanfolyamsorozathoz nincs szükség előzetes ismeretre, hiszen teljesen az alapoktól, a Windows Server telepítésétől kalauzolunk végig!

Szerezz NetAcademia Certificate-et!

A NetAcademia Certificate-tel egy olyan tanúsítványt hoztunk létre, mely egyaránt leképezi oktatási hozzáállásunkat és módszertanunkat: gyakorlatias és projekt-alapú. A sikeres vizsga bizonyíték arra, hogy képes Windows Server alapú rendszerek alapvető üzemeltetésére, karbantartására.

Bővebben a Certificate-ről...

Business kedvezmény

Tudtad, hogy ha Business-előfizetést veszel, ennek a tanfolyamcsomagnak az ára két hónapig beszámít az előfizetés árába?